– George, CFR Cluj este în fața câștigării unui nou trofeu, după ce în sezonul precedent ați cucerit titlul. Cât de important este să începeți noul sezon cucerind Supercupa?
– Orice finală, orice trofeu pe care ai posibilitatea să-l câștigi îți dă motivație. Sper să câștigăm pentru a avea continuitatea rezultatelor excelente din sezonul trecut, în plus, un succes în primul meci al noului sezon ne-ar da mai multă încredere pentru tot ce va urma.

– Craiova pare să aibă un atuu important de partea ei: publicul. Cum vezi tu lucrurile?
– E clar că au un avantaj din acest punct de vedere, dar nu trebuie să uităm că CFR Cluj este o echipă cu o mare experiență, care nu se sperie de atmosfera de pe nici un stadion.

 15 goluri a marcat Țucudean în sezonul trecut, 11 în tricoul Viitorului și 4 pentru CFR, fiind golgheterul Ligii I alături de Gnohere

– Ai mai cucerit în carieră Supercupa României, care e sentimentul după o finală câștigată?
– Normal că ai o satisfacție incredibilă, orice trofeu reprezintă încununarea muncii tale și a colegilor tăi.

– Craiova a pierdut jucători importanți în această vară, voi v-ați schimbat antrenorul. Cum crezi că arată în acest moment raportul de forțe?
– Aceste lucruri sunt firești, jucătorii se transferă, antrenorii au alte oferte și pleacă, dar obiectivele cluburilor rămân aceleași, cucerirea de trofee. Sunt sigur că oricine va juca în această seară la Craiova va face totul să-și ajute echipe să câștige, așa cum noi vom face tot posibilul să-i oferim lui Edi Iordănescu un debut fericit pe banca CFR-ului.