Cei doi ambasadori ai trofeului sunt încrezători că echipa susținută de fiecare dintre aceștia va învinge. „Va fi un meci foarte greu împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România și, cu siguranță, pe un stadion cu o atmosferă superbă. Dar sper să facem un joc bun, trebuie pentru a putea învinge și a duce trofeul la Cluj”, spune Cristian Panin, care după încheierea carierei de jucător a devenit team managerului formației din Gruia.

Cristian Panin, 40 de ani, team manager al lui CFR Cluj, a câștigat de 3 ori Liga 1, de 3 ori Cupa României și de două ori Supercupa României cu formația din Gruia. A jucat de două ori pentru România.

De partea cealaltă, Emil Săndoi afirmă: „Chiar și fără Băluță sau Gustavo, Craiova are în lot jucători inventivi, tehnici, care pot oricând să rupă ritmul, să ofere un assist sau să finalizeze. Beneficiind de susținerea publicului, sper ca băieții să câștige un nou trofeu, după cel al Cupei României”.

Emil Săndoi, 53 de ani, antrenor la FC Argeș, a câștigat un titlu și două Cupe ale României cu Craiova. Are și 30 de selecții la echipa națională a României. 

Câștigător de două ori al Supercupei României, Panin se așteaptă la un duel strâns: „jucătorii ambelor echipe își doresc să înceapă sezonul cu un trofeu cucerit, meciul va fi unul disputat, între două echipe foarte bune. Aceasta este frumusețea fotbalului: încă de la primul meci al sezonului poți înregistra o victorie care, pe lângă o cupă, îți poate aduce și acea încredere pentru traseul ce urmează”.

„Ce își poate dori mai mult un jucător? Să încheie un sezon cu un trofeu și să îl înceapă pe următorul ridicând iarăși o cupă deasupra capului! Sper ca această experiență să fie trăită de jucătorii Craiovei în această seară”, a completat Săndoi.