După o serie de meciuri captivante în faza grupelor, Liga Liceelor Playerfy, competiție susținută de Federația Română de Fotbal, se îndreaptă acum spre punctul culminant – turneul final, pe 26 aprilie.

Spectatorii și echipele au fost martori la o demonstrație impresionantă de talent și pasiune, unde 8 din cele 16 echipe participante s-au calificat pentru a lupta pentru titlul suprem.

În urma finalului fazei grupelor, echipele Spiru Haret, Goethe, Ion Barbu, Gheorghe Lazăr, Tudor Vladimirescu, Gheorghe Șincai, Ion Neculce și Matei Basarab au demonstrat că au ceea ce trebuie pentru a ajunge în etapa finală a competiției.

Complexul Sportiv Apollo a fost martorul a 24 de meciuri pline de acțiune, unde s-au înregistrat nu mai puțin de 123 de goluri. Aproximativ 2.000 de elevi ai liceelor implicate au creat o atmosferă vibrantă și plină de culoare, contribuind la magnitudinea evenimentelor și amplificând emoțiile fiecărui moment.

Pe 26 aprilie, cele 8 echipe calificate își vor disputa titlul de campioană a Ligii Liceelor Playerfy. Ziua va debuta cu sferturile de finală la ora 9:00, urmate de semifinale, finala mică și finala mare programată la 14:30.

Unul dintre momentele culminante ale zilei va fi meciul demonstrativ programat pentru ora 13:45, organizat de Asociația EDIT. În acest spectacol, fotbaliști, influenceri, artiști și jurnaliști sportivi, printre care Lucian Sânmărtean, Florin Gardoș, Gabi Cânu, Cristi Pulhac, Blogu lu Otravă, Macanache, Keed, Andrei Ciobanu, Sebastian Dobrincu, Shurubel, Bogdan Ciudoiu, Marius Elisei, Fabius Antal, Bogdan Techeș, Ciprian Stoica și mulți alții, se vor întâlni pe teren pentru a promova fotbalul în licee și pentru a oferi un spectacol memorabil spectatorilor.

Turneul Final al Ligii Liceelor Playerfy, competiție susținută de Federația Română de Fotbal, promite să fie nu doar o competiție a celor mai bune licee din București, ci și o celebrare a spiritului sportiv și a comunității.