Federația Română de Fotbal anunță deschiderea înscrierilor în competițiile grassroots reunite sub umbrela programului ”Fotbal în școli”!

Fluier de start în noul sezon al ONSȘ Cupa Tymbark!

Cea mai mare întrecere la fotbal pentru elevii din România este din nou gata să descopere campioni.

Pe 1 octombrie se dă startul înscrierilor în cea mai importantă competiție de fotbal pentru elevii din România ONSȘ Fotbal – Cupa Tymbark. Până pe 30 noiembrie 2023, elevi cu vârste între 6 și 12 ani, fete și băieți din toată țara vor putea fi înscriși în Cupa Tymbark Junior, parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Fotbal. Competiția este organizată de către Federația Română de Fotbal și Maspex Romania prin brandul Tymbark, în colaborare cu Ministerul Educației.

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI POATE FI ACCESAT AICI!

START la înscrieri și în ONSȘ Cupa ISF!

„ONSȘ FOTBAL-CUPA ISF” la fotbal este o competiție organizată de Federația Română de Fotbal în colaborare cu Ministerul Educației (M.E.) ca parte integrantă a programului Olimpiada Națională a Sportului Școlar – Fotbal. Competiţiile se adresează atât
echipelor de băieţi, cât şi celor de fete şi sunt organizate, cu faza pe şcoală, pe localitate, pejudeț, zonală şi naţională.

Înscrierile sunt deschise în perioada 01 octombrie – 30 noiembrie 2023, pe platforma ISF, tuturor elevilor cu vârste între 14 și 18 ani, fete și băieți din toată țara.

REGULAMENTUL COMPETIȚIEI POATE FI ACCESAT AICI!