FC Steaua București și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 2-2, manșa secundă a semifinalei Cupei României, ediția 2015-2016.

Oaspeții merg în finală datorită numărului mai mare de goluri înscris în deplasare, după ce în tur, pe stadionul Dinamo, niciuna dintre formații nu a marcat.

Prima reușită în meciul disputat miercuri seara, pe Arena Națională, le-a aparținut gazdelor. Enache (17) a recepționat în careu pasa lui Stanciu și a înscris cu exteriorul, la colțul scurt.

După ce roș-albaștrii au rămas în zece, Bourceanu fiind eliminat înainte de pauză (43), Dinamo a revenit pe tabelă datorită golului înscris de Ekeng (51): șut cu stângul de la peste 25 de metri.

În faza imediat următoare, Chipciu (52) a readus-o pe FC Steaua București în avantaj, dar Puljici (76) a trimis-o pe Dinamo în finala programată pe 10 mai, reluând balonul în plasă, din apropiere, în urma unui corner.

Cealaltă semifinală, cea dintre CFR Cluj și ASA Târgu Mureș, e programată joi, 21 aprilie, de la ora 20:30, în Gruia. În tur, scorul a fost tot 0-0.

FC Steaua București – Dinamo 2-2 (1-0), în tur 0-0

FC Steaua București: Cojocaru – Enache, Varela, Tamaș, Momcilovici – Kharja, Bourceanu – Chipciu, Stanciu (52 Popa), Hamroun (66 Tade) – Marica (46 L. Filip). Antrenor: L. Reghecampf.
Dinamo: Cerniauskas – Hanca (72 Essombe), Marc, Puljici, S. Filip (12 Corbu) – Ekeng, Mevlja – Rotariu, Palici, Lazăr (57 Kortzorg) – Gnohere. Antrenor: M. Rednic.
Au înscris: Enache (17), Chipciu (52) / Ekeng (51), Puljici (76)
Eliminat: Bourceanu (43)
Arbitru: Cr. Balaj