Etapa a cincea a seriei a X-a a Campionatului Național rezervat juniorilor B a programat derby-ul dintre singurele echipe ale Mehedințiului participante în campionat, CSS Drobeta Turnu Severin și ACS Luceafărul Drobeta. Cele două au remizat, scor 1-1, într-un meci disputat sâmbătă, pe stadionul Termo din Drobeta Turnu Severin.

REZULTATELE ETAPEI A V-A ŞI CLASAMENTELE CN JUNIORI A

După o primă jumătate de oră de joc cu faze la ambele porți, scorul a fost deschis de Luceafărul, prin șutul lui Mohora (‘38), care l-a surprins pe portarul Mișu, iar Gîdea (‘43) a egalat la începutul reprizei secunde, din penalty.

Debutanta Luceafărul a acumulat 7 puncte, cu 3 mai mult decât echipa pregătită de Mihai Calițoiu, care a mizat în meciul direct pe: Ionel Mișu – Cosmin Țurai, Gheorghe Popa, Ionuț Curea, Angelo Bordea, Iulian Cerbu (‘64 Alin Dăescu), Răzvan Mogoș, Alin Enea (‘70 Dragoș Lohon) , Ionuț Rupa (‘52 Remus Țurai), Adrian Gîdea și Adrian Burcu (‘78 Constantin Dănoiu).

Antrenorul Daniel Ispas a replicat cu: Cătălin Napu (‘70 Vasilică Pavel) – Andrei Schinteie, Radu Tunsoiu, Ștefan Pătrașcu, Cosmin Cojocaru, Roberto Albușel, Robert Mohora, Adrian Moescu, Marian Habet, Mădălin Răducănița și Petruț Rădulescu (‘75 Augustin Bosoancă).

REZULTATELE ETAPEI A V-A ŞI CLASAMENTELE CN JUNIORI B

“A fost un joc echilibrat în prima repriză, cu ocazii de ambele părți. Am intrat în avantaj la vestiare, după un șut superb de la 30 m, al lui Mohora, dar, după pauză, am primit, la fel ca în etapele anterioare, gol în urma unei greșeli în defensivă. După egalare, am dominat total jocul și am ratat 3 ocazii rarisime. S-a încheiat 1-1, dar rămâne regretul că puteam câștiga. Felicit bățeii, care, de la meci la meci, par mai motivați și mai pregătiți. Felicit și echipa adversă, pentru jocul prestat”, a declarat, pentru site-ul FRF, Alexandru Sitaru, managerul clubului Luceafărul Drobeta.

"A fost o prima repriză în care am controlat jocul, am avut o posesie bună, dar, paradoxal, am intrat la cabine conduși. În repriza secundă, echipa adversă a aruncat majoritatea mingilor în careul nostru și, din păcate, nu am mai reușit să controlam jocul, chiar daca am egalat”, a concluzionat antrenorul Clubului Sportiv Școlar din Drobeta Turnu Severin, Mihai Calițoiu

Etapa viitoare, CSS Drobeta va sta, iar Luceafărul va juca, la Pitești, cu Viitorul Argeș ”Alexandru Duminică”