Din acest sezon, în lotul Hușanei Huși și-a făcut loc un fotbalist din Cipru. Este vorba despre Georgios Economou, poreclit Jojo.

Jucătorul de 22 de ani s-a acomodat deja cu orașul și echipa.

”Huși este un oraș foarte liniștit și relaxant. Îmi place foarte mult aici. Oamenii sunt calzi și mă simt foarte bine. Sper să-i fac fericiți pe oameni cu evoluțiile mele. Pentru mine este o oportunitate de a evolua în carieră și de a ajunge la club mare”, a declarat Georgios Economou.

Cipriot în patria viilor

Georgios a vizitat câteva podgorii din apropiere și a avut parte de o degustare de struguri. Acesta a rămas surprins de gustul și parfumul strugurilor din zonă.”Mi-au spus colegii că aici se produce cel mai bun vin din România. Nu sunt un fan al alcoolului, însă am să încerc vinul alb, care a primit cele mai multe aprecieri”, a spus jucătorul Hușanei, folosit de Florin Croitoru atât ca fundaș, cât și ca mijlocaș.

Referitor la fotbalul românesc, Georgios Economou are numai cuvinte de laudă, pe care nu îl consideră așa de tehnic, însă ”se vede rafinament în jocul echipelor, stil care îmi place foarte mult”.

Jojo nu i-a uitat pe suporterii hușeni, care l-au îndrăgit de la prima apariție în tricoul Hușanei.

”Încerc să dau ce e mai bun din mine la fiecare meci. Vreau să fac mândru acest oraș și echipa, care are fani înfocați. Păcat că nu pot fi alături de noi, în tribună. Însă, sper să vină cât mai repede ziua, când ne vom bucura împreună de momentele frumoase ale Hușanei”, a transmis fotbalistul.

“Jojo” Economou a evoluat până acum numai în ligile a 2-a și a 3-a din Cipru, având prezențe și în campionatele din Anglia, la Hendon FC Londra, Walthamstow FC, în Essex Senior League.

În Liga 3 din România are deja marcat un gol, în victoria Hușanei Huși cu Bradul Borca, scor 5-0.

CRISTIAN LAPA (VASLUI)