Supercupa României, primul meci oficial al noului sezon, înseamnă și ocazia de a vedea la lucruri cele mai proaspete achiziții din loturile celor două echipe

Până în acest moment, CFR Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe au fost printre cele mai dinamice formații românești pe piața transferurilor din vara care leagă sezonul 2021/22 de cel care începe, practic, prin Supercupa României! Avem oportunitatea de a vedea într-un meci oficial fotbaliștii aduși de cele două echipe pentru a se întări în noul sezon. Și, totodată, în provocarea cupelor europene în care ambele sunt angrenate.

La CFR Cluj, până azi, avem confirmate 4 sosiri din afara Ligii 1 și alte 2 din campionatul intern. Întâi, sunt doi jucători sosiți din Danemarca, e vorba de mijlocașul Hammershoy-Mistrati, transerat de la Randers, și fundașul central croat Kolinger, împrumutat de la Vejle. Apoi, tot un croat și tot stoper, Brucic, ultima dată la Koper (Slovenia). Tripleta croată e completată de mijlocașul Muhar, fost la Lech Poznan (Polonia).

Din Liga 1, campioana i-a achiziționat pe atacantul spaniol Jefte, ex-Farul Constanța, unul dintre cei mai interesanți fotbaliști ofensivi ai sezonului trecut, dar și pe fundașul lateral Braun, remarcat la FC Botoșani.

De partea cealaltă, Sepsi a înregimentat deja 6 nume noi. Două dintre ele, D. Ciobotariu și R. Ispas, vin tocmai de la CFR Cluj. Iar atacantul Rondon, fost ultima oară în prima ligă poloneză, fost jucător al clujenilor! Acestora li se adaugă C. Matei (Dinamo), F. Junior (Gaz Metan Mediaș) și I. Gheorghe (Voluntari). Trei puncte importante pentru întărirea liniei de mijloc.