Hușana Huși este revelația startului de sezon în Liga 3. După primele patru etape, echipa din Huși este lideră în Seria 1, cu maxim de puncte și un golaveraj de invidiat, 10 goluri marcate și 0 primite.

”Nu avem nici un secret. Este meritul acestor băieți, care formează un grup unit și dornic să facă performanță. Ne dorim să tratăm cu maximă seriozitate fiecare meci în parte, să câștigăm, iar la final vom vedea pe ce loc vom fi”, a declarat Florin Croitoru, antrenorul Hușanei Huși.

Startul perfect de sezon le dă speranță oamenilor din Huși că echipa poate să se bată în acest sezon pentru un loc în Liga 2.

”Ne dorim să ajungem în fazele superioare ale competiției și să ne batem la promovare. Să ne ajute bunul Dumnezeu să găsim înțelepciune și inspirație, pentru a lua decizii bune în joc, dar și în afara terenului, ca să ne atingem obiectivul”, a declarat Florin Croitoru

Până atunci, Hușana încearcă să aducă la Huși un nume mari din fotbalul românesc, prin Cupa României. Echipa este calificată în turul 3 național, urmând ca miercuri, 7 octombrie, să întâlnească pe Știința Miroslava.

ARTICOL DE CRISTI LAPA (VASLUI)