Formația hușeană i-a suflat colegei de serie portarul titular. Este vorba despre Jan Turiță, cel care a purtat banderola de căpitan în tur la echipa ieșeană.

Acesta s-a alăturat lotului antrenat de Florin Croitoru încă de la reunire și a fost între buturi în amicalul cu Ceahlăul Piatra Neamț, scor 1-1.

”În viață e important să știi să faci alegerile potrivite, la timpul potrivit. Acolo unde ești dorit, stimat și apreciat, acolo e locul în care poți gusta din fericire. Sunt mândru să reprezint Hușiul și să fac parte din familia Hușana, alături de oameni cu suflet și de caracter. Împreună reușim!”, a spus la goalkepper-ul de 30 de ani.

Jan Turiță este unul dintre portarii valoroși din seria 1 a ligii a treia, cu meciuri în liga secundă, unde a evoluat pentru Bucovina Pojorâta, Rapid CFR Suceava și Știința Miroslava.

Debutul la seniori l-a făcut la CSM Pașcani, iar de-a lungul carierei sale a mai îmbrăcat tricoul echipelor Bradu Borca, Bistrița Broșteni, Progresul Frățăuții Vechi, Dorna Vatra Dornei, Cetatea Târgu Neamț și Sporting Suceava.

Articol de Cristian Lapa (Vaslui)