Echipa recent promovată în Liga a III-a, Voința Saelele, intenționează să își schimbe denumirea pentru următorul sezon. Campioana Teleormanului vrea să se numească Turris Turnu Măgurele și va fi condusă de un staff de foști jucători cunoscuți. Vali Badea și Sorin Paraschiv au acceptat propunerea de a prelua funcțiile de manager general respectiv președinte al clubului.

Cei doi fotbaliști, campioni ai României cu Steaua București, au demarat în urmă cu câțiva ani un proiect novator în eșichierul fotbalistic teleormănean. Ei au înființat o școală de fotbal, Young Steaua Alexandria, de la zero, activitatea lor sportivă și managerială fiind apreciată.

Voința Saelele participă, în această perioadă, la tradiționala competiție Cupa Teleormanul, agenda perioadei de pregătire fiind umplută, astfel, prin meciuri cu caracter oficial.

Echipa teleormăneană va evolua, în turul Ligii a III-a, ediția 2017-2018, pe Stadionul Comunal din Saelele. După aceea, din retur, dacă lucrările de construcție la Stadionul Municipal din Turnu Măgurele se vor finaliza, echipa se va muta în oraș.