Fostul "principal" al echipei de Liga 3 Olimpic Cetate Râșnov, Daniel Bona, a părăsit banca formației pe care a antrenat-o timp de două sezoane, urmând a pregăti rivala din județ, AFC Hărman.

Deși se părea că va continua la Râșnov măcar încă un sezon, Bona s-a înțeles luni seară cu formația hărmăneană. "Putem confirma, Daniel Bona a fost instalat pe banca tehnică a echipei noastre. Am purtat discuții în ultima perioadă atât cu el cât și cu Mihai Stere. Până la urmă ne-am înțeles cu Daniel", a spus, sec, președintele lui AFC Hărman, Marius Stoichiță.

Daniel Bona a fost instalat ca antrenor principal al lui Olimpic Cetate Râșnov în august 2016, cu scurt timp înainte ca echipa să debuteze în Liga 3. După primul sezon în eşalonul al treilea, râșnovenii s-au clasat pe locul 8, cu 38 de puncte, iar la capătul campionatului 2017-2018, au terminat cu două locuri mai sus, având 44 de puncte.

"Am încheiat un ciclu de doi ani, o perioadă frumoasă la Râșnov. Am avut o clasare pe locul 8 și una pe locul 6, iar marea mea mâhnire o reprezintă faptul că am fost foarte aproape să terminăm acest sezon pe locul 4, dar nu am reușit. Ar fi fost o performanță foarte bună pentru fotbalul râșnovean, cred eu. Nu am ce să reproșez oamenilor de la Olimpic, le mulțumesc pentru încredere și le doresc succes pentru următoarele campionate. Au potențial și le urez să reușească ce și-au propus. Decizia de a alege Hărmanul este una pe care mi-o asum în totalitate la acest moment. Mi-am dorit să lucrez din nou cu directorul sportiv Ilie Luca, alături de care am mai fost în perioada Corona. Și el și președintele Marius Stoichiță m-au dorit foarte mult și a contat și faptul că mi-au oferit un contract pe doi ani. Sper să reușim să facem ceea ce ne vom propune",
a spus noul antrenor al lui AFC Hărman.