Terenul de la Uricani pe care Ştiinţa Miroslava îşi desfăşoară meciurile de acasă în seria I a ligii a III-a continuă să fie interzis echipelor vizitatoare. Formaţia pregătită de Dănuţ Munteanu a avut un parcurs fabulos în propriul fief până acum, bilanţul fiind fără greşeală: 12 meciuri, 12 victorii, 31 de goluri marcate, niciunul primit.

Ştiinţa Miroslava este singura echipă din liga a III-a care se poate lăuda cu o astfel de performanţă. Doar colegele de serie Sepsi OSK Sf. Gheorghe şi Olimpia Râmnicu Sărat şi-au câştigat toate partidele de pe teren propriu, dar acestea au primit cel puţin un gol acasă. În celelalte serii, nicio echipă nu a mai reuşit să-şi menţină seria victoriilor pe linie.

Favorită la podium

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, Ştiinţa Miroslava ocupă locul 3 în seria I, fiind favorită să încheie sezonul pe podium după victoria de la Uricani din ultima etapă, a 23-a, 1-0 cu Petrotub Roman, principala contracandidată la locul 3. Ieşenii au un avans de patru puncte şi avantaj la meciurile directe (1-1 la Roman şi 1-0 la Uricani) în faţa Romanului şi mai au nevoie de cinci puncte pentru a încheia campionatul pe podium.

„Suntem foarte aproape de o performanţă unică, victorii pe linie pe teren propriu fără gol primit. Suntem bucuroşi că nu am primit gol nici în acest meci cu contracandidata la locul 3, realizare ce mulţumeşte numeroşii suporteri veniţi meci de meci să susţină echipa. De asemenea, suntem aproape de îndeplinirea obiectivului, clasarea pe podium, sperăm”, a declarat preşedintele echipei din Miroslava, Daniel Acatrinei.