Noul sezon al Ligii 3 a ajuns la etapa cu numărul trei, care va debuta joi seara, de la ora 19:00, cu meciul dintre ACS Petrolul 52 şi FC Aninoasa, meci în devans, contând pentru seria a treia. Ploieştenii fac parte dintr-un grup de patru echipe care au punctaj maxim după primele două runde, lider fiind AFCM Alexandria cu golaveraj 6-1, în timp CS Tunari, Voinţa Turnu Măgurele şi ACS Petrolul 52 sunt la egalitate perfectă, toate trei cu 4-1. De partea cealaltă, Aninoasa a rămas la cota 0, la fel ca şi Urban Titu, SC Popeşti-Leordeni şi Viitorul Domneşti, înşirate în această ordine în subsolul clasamentului seriei a treia. Etapa a treia va continua vineri şi sâmbătă, când se vor disputa celelalte partide ale rundei.

SSC Farul, prima victorie a sezonului

Ultima restanţă a sezonului s-a disputat ieri la Techirghiol, acolo unde nou promovata SSC Farul a învins cu 4-2 pe Unirea 04 Slobozia. Dubla lui Raphael Stănescu a marcat golurile gazdelor în prima repriză, ialomiţenii egalând după fiecare reuşită a purtătorului tricoului cu numărul 11, prin Toma şi Bucă. După pauză Botea şi Dragu au înscris pentru constănţeni, aducând prima victorie a echipei pregătite de Petre Grigoraş.

REZULTATELE ETAPEI I / REZULTATELE ETAPEI A II-A

După primele două etape, Suporter Club Oţelul Galaţi este liderul solitar al seriei I, cu şase puncte, în timp ce o altă nou-promovată, Progresul 1944 Spartac este lider la golaveraj în seria a doua, acolo unde bucureştenii au tot şase puncte, la fel ca şi Axiopolis. ACS Şirineasa este singura echipă cu punctaj maxim în seria a patra, în timp ce Industria Galda, Comuna Recea şi Metalurgistul Cugir ocupă în această ordine podiumul seriei a cincea, tot cu câte două victorii.

PROGRAMUL ETAPEI A TREIA:
SERIA I / SERIA A II-A / SERIA A III-A / SERIA A IV-A / SERIA A V-A