Finalul turului a lăsat-o pe CSC Ghiroda pe locul 13, loc care în vară ar condamna-o la retrogradare. În acest context, oficialii clubului timişean au renunţat la serviciile celor doi tehnicieni care au pregătit-o în tur, principalul Remus Steop şi secundul Orlando Trandu şi au ajuns la un acord cu fostul internaţional Paul Codrea.

Pentru acesta a fost de fapt o revenire pe banca Ghirodei, echipă pe care a părăsit-o în sezonul trecut, atunci când a fost ofertat să preia banca Ripensiei. Codrea a avut deja un prim contact cu echipa încă de luna trecută, atunci când Ghiroda a jucat un meci amical cu ACS Poli, terminat la egalitate, scor 0-0.

“Noi avem un raport un pic altfel, tot timpul uşa a fost deschisă. Şi din partea mea, nu am plecat de rău la Ripensia. Îmi doresc să aduc jucători, vrem să ne întărim valoric şi numeric. Sunt foarte încrezător că echipa va urca în clasament”, a declarat Codrea despre numirea sa la Ghiroda

Şapte sau opt meciuri amicale

Reunirea echipei se va face pe 14 ianuarie, iar programul de amicale a fost deja stabilit, singura necunoscută fiind pentru data de 13 februarie, când se poartă discuţii pentru un meci cu ACS Carani (L4 Timiş).

Primul adversar din pregătiri va fi ACS Poli, pe 22 ianuarie, iar ultimul va fi Naţional Sebiş, pe 23 februarie. Iată programul meciurilor amicale ale Ghirodei, majoritatea urmând a fi jucate în deplasare, din cauza stării terenurilor din judeţ:

22.01 – ACS Poli (L2)
26.01 – Timişul Şag (L4)
30.01 – CNP Timişoara (Liga Elitelor)
2.02 – Sânnicolau Mare (L4)
6.02 – ASU Poli (L2)
9.02 – Fortuna Becicherecu Mic (L4)
13.02 – posibil ACS Carani (L4)
23.02 – Naţional Sebiş (L3)

Articol de Cornel BIHOLARI