După ce s-a despărţit de Victor Naicu la începutul lunii noiembrie, ACSO Filiaşi va aborda a doua parte a sezonului cu un nou tehnician, în persoana lui Silviu Lung. Acesta a avut vineri o întâlnire cu președintele Florin Spînu, în cadrul căreia cei doi au pus la punct planul de "bătaie" pentru această iarnă. Astfel, gruparea doljeană, ocupantă a locului opt în seria a patra, își va relua pregătirile pe 15 ianuarie.

"Am avut o întâlnire cu Silviu Lung și împreună am decis ca stagiul de pregătire să fie efectuat în stațiunea Baia de Aramă și să debuteze pe 31 ianuarie, urmând să se finalizeze pe 10 februarie. Tot pe 10 februarie vom susține și primul joc de verificare, împotriva liderului Ligii a IV-a Gorj, Petrolul Bustuchin. În perioada precompetițională vom mai juca amicale cu CS Mioveni II (14 februarie), Sporting Roșiori (17 februarie), FCM Alexandria (21 februarie) și Atletic Bradu (24 februarie), locurile de disputare și orele urmând a le anunţa pe parcurs. Consider că întâlnim adversari valoroși și ne putem edifica asupra lotului", a declarat Florin Spînu (foto, jos).

La capitolul veniri-plecări, Florin Spînu și Silviu Lung au convenit ca lotul actual să rămână intact pe perioada pregătirii și să fie completat cu patru jucători seniori și trei-patru juniori.

"Nu renunțăm la nimeni din actualul lot, dar vom trage linie la finalul pregătirilor. Suntem interesați să aducem patru jucători cu experiență: un atacant, un fundaș central, un mijlocaș central defensiv și un mijlocaș lateral. Ne dorim și trei-patru juniori buni, care în timpul jocului să joace de la egal la egal cu seniorii. Așa cum am mai spus-o, obiectivul nostru în acest retur de campionat este să formăm un lot bun, echilibrat, pentru că vrem să începem noua ediție cu cei care vor rămâne acum la echipă și să încercăm promovarea în eşalonul secund", a încheiat Florin Spînu.

Campionatul Ligii 3 se va relua pe 3 martie, atunci când gruparea din Filiași va primi vizita gorjenilor de la Internațional Bălești.