La doar trei zile după ce a preluat, ca antrenor interimar, pe CNS Cetate Deva, senegalezul Ousmane Ndoye a obţinut prima victorie, gruparea hunedoreană învingând în derby-ul etapei din seria a patra pe CSM Şcolar Reşiţa, scor 2-1. A fost o înfruntare inedită cu Dorinel Munteanu, directorul tehnic al bănăţenilor, cei doi îmbrăcând, în perioade diferite, tricoul echipei Dinamo Bucureşti.

”Am ales o tactică surpriză pentru toată lumea”

Trupa lui Ndoye, cu Ousmane în teren timp de 62 de minute, a condus cu 2-0 la pauză, prin reuşitele lui Tecsi (16) şi Vaştag (35). Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 65, prin Beloescu şi chiar dacă au mai ratat câteva ocazii mari, nu au mai reuşit să schimbe tabela. Scorul final a fost 2-1 pentru Deva, iar ambele echipe continuând să spere la promovare.

”În aceste trei zile, de când mă ocup de echipă şi din postura de antrenor nu am putut face schimbări mari. M-am bazat mult pe faza de atac şi am schimbat puţin tactica, cred că nici Reşiţa nu se aştepta la această tactică. Până la ora meciului nu a ştiut nimeni cine va fi titular, totul a fost o surpriză. Eu sincer, încă mai cred în promovare, de aceea sunt aici. Mi-am propus să câştigăm maximum de puncte până la finalul campionatului şi apoi vom vedea unde ne situăm”, a spus Ousmane după primul său meci ca antrenor interimar al echipei CNS Cetate Deva.

”Munti” mai crede în şansele Reşiţei de a promova

În ciuda eşecului, care îi poate depărta la patru puncte de liderul Naţional Sebiş, reşiţenii, prin vocea fostului internaţional, Dorinel Munteanu, consideră că lupta pentru promovare nu s-a încheiat.

”Un joc echilibrat, între două echipe care îşi doresc promovarea, ambele şi-au dorit victoria. Promovarea se joacă, mai sunt cinci etape, noi suntem optimişti, avem o echipă bună, care îşi doreşte să ajungă în Liga 2. Nu ne prea convine rezultatul, dar trebuie să fim fair-play, să felicităm adversarul şi să recunoaştem că victoria Devei e meritată”, a comentat ”Neamţul”. De remarcat, că la precedenta vizită la Deva în postura de antrenor, Dorinel Munteanu a plecat tot învins, în 2009, Mureşul Deva câştigând atunci cu 3-0 pe Universitatea Cluj, atunci când cele două echipe evolua în eşalonul secund.

Iată rezultatele meciurilor de ieri:

SERIA I
Aerostar Bacău – Atletico Vaslui
Echipa oaspete nu a ajuns la stadion la ora oficială de start a partidei. Arbitrul întâlnirii a aşteptat cele 15 minute prevăzute de regulament şi apoi a fluierat finalul meciului. Oaspeţii au ajuns la teren după aceea, motivând întârzierea prin probleme apărute pe drum din cauza condiţiilor meteo

SERIA A II-A
Dinamo Bucureşti II – CS Tunari 2-1 (2-0)
Metaloglobus Bucureşti – CSM Olteniţa 1-0
(0-0)
SC Popeşti Leordeni – Arsenal Malu 3-0
Oaspeţii s-au retras din campionat după finalul turului şi vor pierde la masa verde toate meciurile din retur

SERIA A III-A
SCM Piteşti – Urban Titu 3-0 (0-0)
ACSO Filiaşi – Sporting Rosiori 0-0
CS Podari – Flacăra Moreni 0-3
Gazdele s-au retras din campionat în timpul returului şi vor pierde la masa verde toate meciurile din retur

SERIA A IV-A
ACS Poli Timişoara II – Pandurii Târgu Jiu II 4-0 (4-0)
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Performanţa Ighiu 1-1 (0-1)
Unirea 1924 Alba Iulia – CSM Lugoj 1-2 (1-0)
CNS Cetate Deva – CSM Şcolar Reşiţa 2-1 (2-0)
Millenium Giarmata – UTA Bătrâna Doamnă II 3-1 (3-0)

SERIA A V-A
Unirea Jucu – ASA Târgu Mureş II 7-0 (3-0)
Sănătatea Cluj – CS Oşorhei 3-0 (1-0)
FC Zalău – Metalurgistul Cugir 2-4 (1-2)
AFC Hermannstadt – CS Iernut 9-0 (4-0)
Gaz Metan Mediaş II – Avântul Reghin 1-1 (1-0)
FC Bistriţa – Unirea Dej 0-3
Gazdele s-au retras din campionat în timpul returului şi vor pierde la masa verde toate meciurile din retur

PROGRAMUL MECIURILOR DE SÂMBĂTĂ ŞI CLASAMENTELE SERIILOR:
SERIA I | SERIA A II-A | SERIA A III-A | SERIA A IV-A | SERIA A V-A