Sepsi OSK (seria I), Juventus Bucureşti (seria a II-a), Inter Olt Slatina (seria a III-a) şi Naţional Sebiş (seria a IV-a) au rămas pe locul întâi, ca urmare a victoriilor înregistrate în această rundă. Doar CSM Sighet (seria a V-a) a cedat fotoliul de lider, după ce a pierdut în deplasarea de la Jucu, iar Avântul Reghin (foto) a profitat de acest pas greşit, trecând pe locul întâi al seriei a cincea, devenind a treia echipă care ocupă acest loc aici, după Luceafărul Oradea şi CSM Sighet.

REZULTATELE INTEGRALE ALE RUNDEI A OPTA A LIGII 3

După opt etape, patru echipe din Liga 3 continuă să rămâne neînvinse: Juventus, Delta Dobrogea (ambele din seria a doua), Inter Olt Slatina şi Dinicu Golescu (ambele din seria a treia). La polul opus, alte cinci formaţii nu au nicio victorie până acum: Inter Dorohoi (seria I), CS Tunari, CSM Olteniţa (ambele din seria a doua), FC Zalău şi Luceafărul Bălan (ambele din seria a cincea).

CLASAMENTUL GENERAL AL LIGII 3

Ca un element de statistică, scorul etapei s-a înregistrat la Ovidiu, acolo unde Viitorul II a dispus cu 5-1 de CSM Olteniţa. În acest meci am consemnat şi debutul cu gol al francezului Jean-Bryan Boukaka la Viitorul II, care a transformat un penalty la primul său meci în România din acest sezon.
 

Foto: Pál Árpád