CS Vişina Nouă şi FC Olt Slatina s-au retras din campionatul Ligii 3, în timp ce Inter Clinceni şi-a schimbat atât denumirea asociaţiei în Asociaţia Club Sportiv Inter Olt Slatina, cât şi sediul social din localitatea Clinceni, jud. Ilfov în Municipiul Slatina, str. Unirii, nr. 3, Bl. FA16, Sc. B, parter, apt. 3, judetul Olt.

În condiţiile în care prin retragerea primelor două structuri sportive anterior menţionate seria a treia a Ligii 3 a rămas cu un număr de 13 echipe, iar seria a doua a Ligii 3 cu un număr de 15 echipe şi ţinând cont de mutarea de sediu a Asociaţiei Club Sportiv Inter Olt Slatina la Slatina, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal din 28 august 2015 a luat act de modificări şi a aprobat ca Asociaţia Club Sportiv Inter Olt Slatina să fie redistribuită din seria a doua a Ligii 3 în seria a treia a Ligii 3, urmând a prelua programul competiţional al clubului FC Olt Slatina.

În două serii avem un nou program competiţional

După modificările mai sus menţionate, seria a doua şi seria a treia au rămas cu doar 14 echipe în alcătuire, situaţie în care, în cadrul Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal din 28 august 2015 s-a aprobat solicitarea cluburilor participante în cele două serii, ca tragerea la sorţi a jocurilor să se facă în baza unei formule Berger de 14 echipe în loc de utilizarea formulei Berger de 16 echipe astfel cum a fost utilizat iniţial.

Noul program al turului şi returului celor două serii este disponibil în format electronic mai jos:

PROGRAMUL SERIEI A DOUA / PROGRAMUL SERIEI A TREIA


Apărute în urma schimbărilor de program din cele două serii, jocurile CS Viitorul Domneşti – ACS FC Delta Dobrogea Tulcea (seria a doua) şi FC Aninoasa – CS Ştefăneşti (seria a treia) au fost amânate, urmând a fi reprogramate la o dată ulterioară

Şase partide s-au jucat vineri

Noul sezon a debutat de pe 28 august, cu şase meciuri disputate în avans. Restul întâlnirilor vor avea loc sâmbătă, de la ora 18:00. Iată rezultatele partidelor disputate până acum:

SERIA I
CSM Paşcani – Ştiinţa Miroslava 2-0
Olimpia Râmnicu Sărat – Petrotub Roman 1-0

SERIA A III-A
Voinţa Snagov – Metaloglobus Bucureşti 0-0
FC Viitorul II – Gloria Popeşti Leordeni 4-4

SERIA A IV-A
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Metalurgistul Cugir 2-5
Cetate Deva – ACSO Filiaşi 3-1