Vineri se vor disputa 12 partide din această rundă, o treime din ele contând pentru seria a patra. Restul partidelor se vor juca în cursul zilei de sâmbătă, tot de la ora 14:00, ca şi azi.

PROGRAMUL ETAPEI A XI-A A LIGII 3

După zece etape, doi dintre liderii seriilor din Liga 3 sunt echipe nou-promovate: Olimpia Rm. Sărat (seria I) şi ASU Poli Timişoara (foto, seria a patra). În celelalte serii, pe primul loc se află Juventus Bucureşti (seria a doua), CN Dinicu Golescu (seria a treia) şi Avântul Reghin (seria a cincea).

CLASAMENTUL CELOR CINCI SERII ALE LIGII 3

În clasamentul general al golgeterilor eşalonului trei continuă să conducă Denis Lemac (CSM Sighet) cu 10 goluri. El este urmat de Bogdan Bozian (Hunedoara) şi Bobi Verdeş (Inter Olt), ambii cu câte 8 reuşite. Alţi trei jucători au marcat de câte şapte ori în acest sezon: Cristian Bahnaşu (Metalosport), Marius Jianu (Delta Dobrogea) şi Gelu Velici (Naţional Sebiş).

De remarcat că în etapa precedentă s-a stabilit un nou record de vârstă, pentru cel mai bătrân marcator al sezonului. Robert Ilyes (Csikszereda) şi-a depăşit propria performanţă, reuşită în etapa a doua a sezonului şi a mutat noul record la 41 de ani, 8 luni şi 27 de zile.

Iată şi meciurile care vor avea loc vineri:

SERIA I
Bucovina Rădăuţi – Sporting Lieşti
Aerostar Bacău – FC Zagon

SERIA A II-A
Dinamo II Bucureşti – CS Tunari
Metaloglobus Bucureşti – FC Viitorul II

SERIA A III-A
Atletic Bradu – CS Ştefăneşti
 
SERIA A IV-A
ACSO Filiaşi – Pandurii II Târgu Jiu
CSM Lugoj – FC Hunedoara
Măgura Cisnădie – CNS Cetate Deva
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – CS U Craiova II

SERIA A V-A
CS Oşorhei – FC Zalău
Sănătatea Cluj – AFC Odorheiu Secuiesc
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – ASF Comuna Recea

Foto: ASU Poli Timişoara