Fost jucător la Gloria Buzău, Rocar, Poli Iași, Poli Timișoara, Rapid, Steaua și Aris Limassol, cel care este poreclit ”Generalul” pentru calităţile sale de coordonator de joc, va îndeplini rolul de antrenor-jucător al grupării braşovene.

”Am încheiat de comun acord colaborarea cu Gabi Kajcsa, alături de care am ajuns pe cea mai înaltă poziție din istoria de 66 de ani a clubului. Conducerea tehnică va fi asigurată în continuare de către antrenorul-jucător Claudiu Ionescu, un mijlocaș cu peste 100 de jocuri în Liga I și care a eliminat, pe când juca la Poli Timișoara, pe Şahtior Doneţk din preliminariile Ligii Campionilor. În speranţa aducerii unui suflu nou la echipă, îi urăm mult succes”, a declarat președintele Marius Stoichiță.

Ionescu și-a intrat în drepturi încă de la antrenamentul de miercuri după amiază și va debuta sâmbătă, în partida de pe teren propriu cu CN Dinicu Golescu, echipă clasată pe poziția secundă a seriei.

PROGRAMUL ETAPEI A IX-A A LIGII A III-A

”Mă retrăsesem acasă, la Buzău, unde eram de asemenea antrenor-jucător la o echipă din liga a patra, cu care ajunsesem pe primul loc. Am acceptat provocarea celor de la Hărman și sper să o scoatem la capăt și să reușim menținerea în Liga 3. Fiecare joc e un extemporal în condițiile rezultatelor de până acum. Avem cinci jocuri până la pauza de iarnă, în care fiecare dintre jucători se poate autodepăși și își poate aduce alt aport la evoluția și rezultatele echipei. E un test de bărbăție, mai ales că urmează meciuri cu echipe din prima jumătate a clasamentului. Însă, la cum i-am văzut pe băieți, la calitățile lor, am încredere că Hărmanul va reprezenta o figură frumoasă a seriei”, a afirmat noul antrenor al lui AFC Hărman, echipă aflată, după opt etape, pe ultimul loc al seriei a treia.

CLASAMENTELE GENERALE ALE SERIILOR LIGII A III-A

Nou promovată în această vară, gruparea braşoveană are, înaintea etapei a noua, care va debuta vineri, cea mai slabă apărare din Liga 3, alături de CSM Olteniţa, ambele cu câte 26 de goluri primite.

IULIAN CUIBAR (BRAŞOV)