Fostul internațional i-a luat locul lui Virgil Nițoi, cel care a antrenat Tunariul de la începutul sezonului 2013-2014. Florin Bratu a debutat sâmbăta trecută la echipa din Ilfov, în etapa a şaptea, reușind un rezultat de egalitate în deplasare, 2-2, contra celor de la CSM Oltenița, echipă care, de asemenea, nu acumulase niciun punct până atunci.,

CLASAMENTUL GENERAL AL CELOR CINCI SERII ALE LIGII 3


”Am o muncă grea în față, dar mie mi-au plăcut întotdeauna provocările. Așa că n-am nimic de pierdut”, a declarat Florin Bratu, care are 14 selecții pentru echipa națională de fotbal a României.

CS Tunari este a doua echipă pe care o va antrena Florin Bratu în cariera sa de tehnician, prima fiind satelitului celor de la Dinamo Bucureşti. În luna iunie a acestui an, fostul atacant de la Dinamo, Rapid, Nantes și Galatasaray a încheiat raporturile contractuale cu echipa secundă a ”roș-albilor”, fiind înlocuit cu fostul său coechipier, Florentin Petre.

PROGRAMUL INTEGRAL AL RUNDEI A OPTA A LIGII 3


”Am promovat la Dinamo II peste 60 de juniori din cadrul clubului și sunt mulțumit că unii dintre ei au făcut pasul la prima echipă. Mă bucură mult şi că mare parte dintre aceştia au jucat finala Campionatului Național de juniori republicani”, a declarat Florin Bratu la plecarea din curtea formației din Șoseaua Ștefan cel Mare.


DANIEL NAZARE (ILFOV)