Finala de anul trecut a Cupei României U19, ACS Poli – UTA Bătrâna Doamnă se va reedita sâmbătă, în cadrul sferturilor de finală al actualei ediţii a competiţiei, motiv pentru care arădenii au solicitat devansarea meciului de campionat din Liga 3 dintre UTA BD II şi Panduri II. Cum oaspeţii au fost de acord cu această schimbare de program, a doua rundă a returului va debuta azi, de la ora 15:00, cu meciul programat a se disputa la Şiria.

Stadionul "Otto Greffner" a devenit din acest an gazdă şi pentru meciurile primei echipe a clubului arădean, primul dintre ele fiind soldat cu o victorie la scor, 4-0 cu Metalul Reşiţa. Satelitul arădean va fi lipsit de aportul mai multor jucători importanţi, din cauza problemelor apărute la echipa mare, acolo unde Curtuiuş şi Muntean s-au îmbolnăvit, iar Polgar şi Burlă sunt accidentaţi. Motiv pentru care Stahl şi Costin au prins lotul pentru meciul cu Mioveni, în timp ce portarul Mara e în aşteptare, în cazul în care mai apar alte probleme medicale.

De partea cealaltă, satelitul gorjenilor s-a întărit în ultima săptămână cu Şendroiu, revenit de la Metalul Reşiţa şi va beneficia în mod cert de aportul mai multor jucători care au cochetat cu prima echipă. Pandurii II a produs surpriza primei runde din 2017, după ce a învins-o pe ocupanta locului secund, CSM Şcolar Reşiţa.

Runda a 15-a a seriei a IV-a va continua vineri, când se vor disputa trei partide, epilogul fiind programat sâmbătă cu alte trei întâlniri, printre care se află şi derby-ul CSM Şcolar şi Naţional Sebiş, ocupantele locurilor 3 şi 1.

PROGRAMUL CELEI DE-A DOUA ETAPE A RETURULUI:
SERIA I | SERIA A II-A | SERIA A III-A | SERIA A IV-A | SERIA A V-A