Foto; Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Săptămâna în curs a adus schimbări pe banca tehnică a Forestei, după ce gruparea suceveană a anunţat miercuri despărţirea de Petre Grigoraş, printr-un comunicat oficial.

Mulțumim, Petre Grigoraș!

Având în vedere faptul că la 30 iunie contractul domnului Petre Grigoraș ajunge la scadență, în urma discuțiilor purtate în ultima perioadă, am luat decizia de a nu prelungi contractul pentru sezonul viitor

În mandatul acestuia, echipa a ajuns până în optimile Cupei României, fază în care a fost eliminată de Dinamo, învingătoare cu 4-0 chiar la Suceava. În campionat, la data opririi sezonului, se afla pe locul secund, la şapte puncte de Aerostar Bacău, care a obţinut dreptul de a promova în Liga 2.

Noul tehnician al Forestei va fi fostul internaţional Dorin Goian, care a revenit la gruparea suceveană după trei ani şi cinci luni, precedentul său mandat fiind de preşedinte.

Sunt bucuros că m-am întors și am șansa să antrenez acasă, pe stadionul în care m-am lansat în fotbalul mare. Vin cu inima deschisă și dornic să fac performanță, însă nu îmi place să promit marea cu sarea. În funcție și de bugetul pe care îl vom avea la dispoziție vom încerca să facem o echipă competitivă la Suceava, pentru că mă cunoașteți, mie în fotbal mi-a plăcut să fiu cât mai sus“, a declarat Goian, citat de Monitorul de Suceava.

Laurenţiu Diniţă va prelua pe CSM Alexandria

O altă schimbare de antrenor principal a fost anunţată astăzi în eşalonul al treilea, dar în seria a treia. CSM Alexandria a anunţat că a ajuns la un acord cu Laurenţiu Diniţă, care îl va înlocui cu începere de la 1 iulie pe Alin Pânzaru.

Foto; Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Noul tehnician al teleormănenilor va avea la dispoziţie un staff tehnic care îi va mai cuprinde pe Sorin Albeanu, Cristi Pârjolea şi Marian Ioana, ultimul ocupându-se de pregătirea portarilor.

“Am ales să vin la Alexandria pentru că au o echipă foarte bună, de viitor şi condiţii excelente pentru a face performanţă. Obiectivul în primul an este clasarea în primele trei locuri”, a declarat Diniţă pentru Teresport.

În sezonul 2019-2020, CSM Alexandria s-a clasat pe locul patru la momentul în care s-a decis oprirea acestuia ca urmare a pandemiei COVID-19.

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ