Foto: AS47 Facebook - as47.ro

Meciurile disputate sâmbătă în cadrul rundei a opta au consemnat schimbarea ocupantei primului loc în două serii, dar şi primele puncte pierdute în acest sezon de CSA Steaua. Echipa bucureşteană ar fi putut deveni prima care reuşeşte în acest sezon opt victorii în opt meciuri, dar CS Tunari le-a răpit această şansă, blocându-i chiar în Ghencea, într-un egal alb (foto).

Semieşecul liderului seriei a patra i-a permis principalei urmăritoare, FCSB 2, să se apropie la patru puncte, după un succes pe terenul celor de la Voluntari 2, scor 4-1. Meciul din localitatea ilfoveană a fost marcat de reuşita spectaculoasă a portarului de la FCSB, Mihai Udrea (19 ani), care l-a învins pe omologul său dintre buturile adverse cu o degajare de la peste 80 de metri de poarta Voluntariului. Reuşita lui Udrea a făcut înconjurul lumii, fiind distribuită şi pe pagina de Facebook a celebrului cotidian francez L’Equipe.

Afumaţiul şi Şelimbărul, ultimii mohicani cu 100%

Egalul celor de la CSA Steaua a redus la doar cifra 2 numărul de echipe care se mai pot lăuda cu un procentaj 100%, chiar dacă ambele au doar şapte meciuri jucate până acum, având fiecare câte o restanţă.

CS Afumaţi şi-a confirmat poziţia de lider în seria a treia cu un categoric 7-2 pe terenul ultimei clasate, ACSM Olteniţa, în timp ce despre parcursul Viitorului Şelimbăr în seria a şaptea am discutat deja zilele trecute.

Două dintre celelalte serii şi-au schimbat liderul după rezultatele de sâmbătă, diferenţa fiind făcută la golaveraj. Astfel, Sporting Roşiori a urcat de pe patru pe unu profitând de eşecul vechiului lider, Flacăra Moreni, în deplasarea de pe terenul nou-promovatei Petrolul Potcoava şi de faptul că ACSO Filiaşi nu a jucat în week-end, duelul cu Clinceni 2 fiind reprogramat.

În seria a zecea, SCM Zalău nu a putut juca din cauza celor de la CSM Satu Mare, iar Minaur a profitat şi i-a luat locul pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, având un gol mai puţin primit.

Rezultatele şi marcatorii etapelor disputate în noul sezon: ETAPA 1 | ETAPA 2 | ETAPA 3 | ETAPA 4 | ETAPA 5 | ETAPA 6 | ETAPA 7 | ETAPA 8

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ