Foto: Millenium Giarmata Facebook

“Milenarii” nu au avut o toamnă liniştită, după ce au încheiat turul puţin peste linie şi prin urmare câteva modificări în lot vor fi necesare. În pauza de iarnă, timişenii s-au despărţit deja de cinci jucători, dintre care patru erau tineri împrumutaţi de la ACS Poli: Denis Dorobanţu, Gabriel Gînju, Slagian Andreici şi Gabriel Gavruţă. Celălalt nume pe care nu se mai contează e Florin Călin. În schimb, telenovela transferului lui Mircea Stupu pare să se fi încheiat cu rămânerea închizătorului până în vară la Giarmata.

La capitolul sosiri se mizează pe aducerea unui fundaş stânga şi doi mijlocaşi, iar ulterior se doreşte şi înregimentarea unui nou vârf. Reunirea trupei de pe “Nicu Moraru” e programată miercuri, 16 ianuarie, însă nu e clar dacă elevii lui Răzvan Leucă vor avea parte de un stagiu centralizat la munte.

“Cantonamentul nu e încă 100%, ne-am interesat, avem locaţia. Depinde de finanţare, vrem să-l facem din 2 până în 9 februarie. La început de an, până se face bugetul, o să trebuiască să apelăm la sponsori, să vedem dacă reuşim să facem rost de banii necesari pentru cantonament”, a explicat Daniel Moraru, vicepreşedintele alb-albaştrilor.

Programul jocurilor amicale e următorul:

26.01 – CNP Timişoara
2.02 – ASU Poli
9.02 – Univ. de Vest Timişoara (L5)
13.02 – Fortuna Becicherecu Mic (L4)
16.02 – Crişul Chişineu Criş
20.02 – CNP Timişoara
23.02 – Cocoşul Orţişoara (L4)

Articol scris de Cornel BIHOLARI