Azi, 1 iunie, se dispută prima manșă a finalelor barajelor de promovarea din Liga 3 în Liga 2. Toate cele 5 meciuri sunt transmise în direct pe FRF.tv.

Programul meciurilor

CSM Focșani – AFC Metalul Buzău
CS Afumați – CS Dinamo București
AFC Câmpulung Muscel – SCM Râmnicu Vâlcea
Ghiroda și Giarmata Vii – FC Bihor Oradea
CS Gloria Bistrița Năsăud – CS Unirea Ungheni

Toate partidele vor începe la ora 18:00, în direct pe www.frf.tv. Partidele retur sunt programate pe 5 iunie. Patru dintrele ele vor fi și atunci în direct pe FRF.tv, iar meciul de la Oradea va fi live pe DigiSport.

Fă-ți cont pe www.frf.tv și obții acces gratuit la peste 500 de meciuri, precum și la conținut exclusiv realizat de echipa media a Federației Române de Fotbal. După ce contul a fost creat, serviciul este disponibil pe web, dar și în browserul telefonului sau în aplicațiile mobile din App Store și Google Play.

Lansată pe 28 mai 2022, platforma video FRF.tv are ca principal obiectiv creșterea vizibilității fotbalului românesc, atragerea suporterilor către noi proiecte fotbalistice din comunitatea lor sau către echipe de tradiție, gata de relansare în prim-planul fotbalului nostru. De la începutul anului și până în prezent, peste 300 de partide au fost transmise LIVE pe FRF.tv, de la meciurile naționalelor de tineret, Liga 2 Casa Pariurilor, Cupa României Betano, Liga 3, Liga de Tineret, Liga Elitelor, SuperLiga Feminină și Liga 1 Futsal Fortuna. Începând cu faza grupelor în Cupa României Betano, meciurile care n-au putut fi transmise de deținătorii de drepturi au putut fi văzute în direct pe FRF.tv. Astfel, FRF.tv își consolidează rolul în revoluționarea modului în care suporterii din întreaga lume pot fi alături de echipele favorite.