Divizionara secundă Ştiinţa Miroslava are un nou preşedinte executiv începând din această iarnă. Vespazian Colban a ajuns la un acord cu oficialii echipei ieşene şi a preluat funcţia executivă în club, rămasă vacantă după plecarea lui Daniel Acatrinei. În vârstă de 39 de ani, Colban a lucrat în ultima perioadă în echipa de scouting a clubului de primă ligă FC Botoşani.

Astfel, Miroslava încheie anul cu un staff total schimbat faţă de cel cu care s-a promovat din Liga 3, în locul antrenorului Cristi Ungureanu şi al preşedintelui Daniel Acatrinei venind Adrian Kerezsy, respectiv Vespazian Colban.

Noul şef al executivului Ştiinţei spune că echipa se poate menţine în Liga 2 Casa Pariurilor, mai cu seamă după parcursul foarte bun din ultimele etape ale acestui an.

“Echipa este pe un drum bun, îl felicit pe antrenorul Adrian Kerezsy că a reuşit să redreseze situaţia de când a venit la Miroslava. Se vede o creştere în joc şi sunt convins că Ştiinţa poate rămâne în eşalonul secund. Sper într-o colaborare foarte bună cu antrenorul Kerezsy şi cu ceilalţi membri ai staff-ului tehnic. Obiectivul este menţinerea în eşalonul secund şi sunt convins că îl putem realiza”, a declarat Vespazian Colban.

Acesta a evoluat în cariera de jucător la Cetatea Târgu Neamţ, Poiana Câmpina, FC Botoşani, Cetatea Suceava, FCM Dorohoi, dar şi în Liga 4 Botoşani, iar ca antrenor a activat la FCM Dorohoi, echipă cu care a promovat în liga a doua.