Jucătorii și staff-ul tehnic de la Turris Oltul Turnu Măgurele au primit rezultatele la testele Covid-19, efectuate recent.

Din fericire, în lotul teleormănenilor nu există niciun fel de problemă de sănătate, toate testările fiind negative. Băieții lui Erik Lincar vor rămâne în cantonament, contactul cu persoane din exterior fiind limitat pe cât posibil. Testele Covid-19 vor fi repetate în ziua a șaptea și în ziua a paisprezecea a perioadei de pregătire.

Deoarece rezultatele testelor medicale au fost foarte bune, fotbaliștii au putut începe pregătirea centralizată, în grupuri mici, separate, cu respectarea protocoalelor legale în vigoare. Pe primul plan este pusă sănătatea jucătorilor și membrilor staff-ului, readaptarea organismului la efort, revenirea în parametri de performanță, fiind obiectivele pe care antrenorul Lincar le-a fixat pentru perioada următoare.

Deocamdată nu au fost perfectate partide amicale, în afara echipelor din play-off-ul Liga 2 neexistând oponente care să fi reluat pregătirea și care, la această oră, să poată susține un meci de verificare.

Obiectivul declarat al echipei Turris Oltul Turnu Măgurele este promovarea în prima ligă, ceea ce ar însemna o premieră pentru județ. Turris Oltul Turnu Măgurele va aborda play-off-ul ligii secunde de pe locul al treilea, cu un total de 20 de puncte.

Articol de Cristian Frisk