Ştiinţa Miroslava a încheiat cu bine prima săptămână de cantonament de la Tărlungeni, acolo unde ieşenii au îmbinat antrenamentele fizice cu cele tehnico-tactice, dar au şi disputat două meciuri amicale.

Ambele partide au fost câştigate cu acelaşi scor, 1-0, adversare fiind echipe din seria intâi a celui de-al treilea eşalon. Dacă în meciul cu Hărman, golul ieşenilor a fost marcat de către Eduard Sandu, în al doilea amical disputat în cantonamentul din judeţul Braşov, marcator a fost Ţapu. Înainte de revenirea acasă, ieşenii vor mai disputa miercuri un nou un amical cu AS FC Precizia Săcele, ocupanta locului secund în prima ligă a judeţului Braşov, la egalitate de puncte cu liderul AS SR.

Antrenorul Adrian Kerezsy este mulţumit de modul cum s-au comportat elevii săi la antrenamente, dar şi de faptul că nu au apărut probleme majore de sănătate în lot.

„Sunt mulţumit de modul cum s-au comportat jucătorii până acum atât la antrenamente, cât şi la meciuri. Am rămas plăcut surprins, chiar nu mă aşteptam să fie atât de bine, ţinând cont că această perioadă este foarte grea. Toţi jucătorii şi-au dat silinţa pentru a face totul cât mai bine. Sunt bucuros că nu avem probleme medicale serioase până acum. Doar Căruţă şi Nemţanu au avut contuzii uşoare, iar Bucur a simţit ceva la coapsă şi va face o radiografie. Sper să nu fie ceva serios. În rest, tot lotul este valid şi lucrează la capacitate maximă. Milea a fost lovit în primul meci amical şi a stat două zile, dar şi-a revenit şi este bine”, a declarat Adrian Kerezsy.