Locul lui Ungureanu pe banca tehnică a fost luat de Adrian Kereszy, “secundul” lui Flavius Stoican la CSM Poli Iaşi. Kereszy îl va avea ca antrenor secund la Ştiinţa pe Gelu Petrache, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori al clubului din Miroslava.

“Este un pas important înainte pentru cariera mea, îmi doresc să pun în practică ceea ce am acumulat în ultimii ani ca antrenor secund la CSM Poli. Am fost solicitat să redresez situația echipei și am acceptat, sunt convins că pot scoate echipa din subsolul clasamentului. Situația nu este ușoară din punct de vedere sportiv, dar eu sunt optimist”, a declarat Adrian Kereszy.

Acesta a fost antrenor secund la CSM Poli Iași în ultimii patru ani, perioadă în care i-a avut ca principali pe Liviu Ciobotariu, Marius Lăcătuș, Ionuț Chirilă, Costel Enache, Nicolo Napoli, Eugen Neagoe și Flavius Stoican. Totodată, în staff-ul administrativ al Științei a fost cooptat Corneliu Costăchescu, acesta având funcția de manager sportiv.

După 11 etape, Miroslava ocupă locul 17, cu 8 puncte şi este calificată în 16-imile Cupei României. Adrian Kereszy va debuta sâmbătă pe banca Ştiinţei, în meciul de pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare şi poate bifa primul succes al echipei pe arena de la Uricani în Liga 2. Gruparea ieşeană este a noua echipă care îşi schimbă antrenorul principal în acest sezon, după Dunărea Călăraşi, CS Mioveni, ASA 2013 Târgu Mureş, Pandurii Târgu Jiu, Olimpia Satu Mare, AFC UTA Arad, Foresta Suceava şi Luceafărul Oradea.