În conformitate cu decizia Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal din 7 iulie 2017, noua ediţie de campionat a eşalonului secund va debuta pe 5 august. Tragerea la sorţi a programului sezonului 2017-2018 al competiţiei va avea loc pe data de 25 iulie 2017, în cadrul Adunării Generale Extraordinare a cluburilor din Liga 2, programată a se desfăşura la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, cu începere de la ora 10:00.

Pe ordinea de zi a acestui întruniri se mai află şi alegerea unui reprezentant al cluburilor din acest eşalon ca membru al Comitetului Executiv al FRF pe poziţia rămasă vacantă după ce reprezentantul grupării Metalul Reşiţa, Ştefan Stana, nu a mai îndeplinit condiţia de a ocupa această funcţie ca urmare a retrogradării clubului la finalul ediţiei 2016-2017.

Înscrierile în noul sezon se pot face până la 20 iulie

Cluburile care au obţinut dreptul de a participa în Liga 2 se pot înscrie în noul sezon prin completarea documentului disponibil în secţiunea Documente FRF, ramura Formulare (DESCĂRCARE DIRECTĂ)

Cererea de înscriere completată va fi transmisă prin fax la numărul 021.302.91.93 (FRF – Departamentul Competiții Seniori) sau prin e-mail la adresa competitii@frf.ro și apoi OBLIGATORIU în original prin poștă sau depusă personal de un reprezentant al clubului la sediul Federaţiei Române de Fotbal din Strada Serg. Vasile Şerbănică nr.12, sector 2, Bucureşti, în atenţia Departamentului Competiţii Seniori, respectând menţiunile din formular.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de înscriere completate la Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal este de 20 iulie.