Vineri după-amiază a început play-off-ul Ligii 2, mini-campionatul cu 15 meciuri decisive pentru promovarea în prima ligă.

Prima partidă de la reluarea competiției s-a disputat la Turnu Măgurele între echipele clasate pe locurile 3 și 4. Meciul s-a disputat pe o căldură caniculară, fapt care și-a pus amprenta asupra jocului. Partida a început într-un ritm foarte bun, dar pe final jucătorii nu au mai rezistat fizic.

Turris-Oltul și-a creat cele mai mari șanse de a marca, având și timp de aproape o repriză avantajul unui om în plus, după eliminarea lui Panait (48).

În minutul 28, Adrian Voicu, liber în careu, a reușit fără succes o execuție spectaculoasă din voleu. Același Voicu, înainte de pauză, l-a întins cu lovitura sa de cap pe Ducan, care a scos cu un plonjon superb. Portarul argeșenilor și-a făcut încă o dată datoria, scoțând de sub bara transversală mingea șutată de Voicu din afara careului. Și noul intrat Ciobanu a fost aproape de a marca, dar, deși a anticipat mai bine ricoșeul de după o degajare, a șutat în plasa laterală din unghi, văzându-l ieșit pe Ducan.

La finalul meciului, antrenorul turnenilor, Erik Lincar, a declarat: „Am pierdut două puncte mari. Am avut meciul în mână, ne-am creat ocazii, dar nu am reușit să le fructificăm. Căldura a fost un adversar în plus pentru ambele echipe. Ne gândim deja la meciul din etapa viitoare, cu UTA, care se va juca pe teren sintetic, la ora 17:30, deci va fi o căldură și mai mare”.

Omologul său de pe banca piteștenilor, Ionuț Badea, a spus: „Consider că am câștigat un punct în fața unei echipe puternice. Sunt mulțumit de cum au răspuns băieții la comenzi, după atâta pauză. Vom juca determinat toate meciurile din play-off”.

La începutul jocului s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor cauzate de pandemia de COVID-19. Ambele echipe au confecționat măști de protecție în culorile și cu inscripțiile lor, conducătorii făcând, simbolic, schimb, după minutul 90.

Turris-Oltul – Campionii FC Argeș 0-0

Turris-Oltul: 21. Duțu – 30. Călințaru, 16. Căt. Pîrvulescu, 17. Ispas, 6. Mitrea – 14. Cioinac, 15. Pană-cpt. – 7. Serediuc (11. Ciobanu, 52), 10. Haită, 19. Voicu – 9. Voinea (93. Negruț, 74). Antrenor: Erik Lincar

Campionii FC Argeș: 12. Ducan – 2. Tofan, 32. Deslandes, 14. Leca, 3. Șerbănică – 19. Prepeliță-cpt. (5. Turda, 82), 6. Panait – 20. Matiș (15. Mirică, 82), 11. Popescu (8. Șerban, 51), 7. Blejdea (10. Năstăsie, 62) – 21. Buhăescu (9. Popa, 82). Antrenor: Ionuț Badea

Eliminare: Panait (48)