Petre Vlatanescu, antrenor interimar ACS Poli Timisoara

După doar trei etape scurse din acest sezon, Liga 2 Casa Pariurilor a consemnat prima schimbare de tehnician. ACS Poli Timişoara, care a obţinut prima victorie din acest sezon în runda care tocmai s-a încheiat, după 3-2 cu Ripensia, s-a despărţit la începutul acestei săptămâni de Ionel Ganea.

Pagina oficială de Facebook a grupării timişorene a anunţat marţi şi numele celor care se va ocupa pentru moment de antrenamentele acesteia.

“În urma despărţirii de antrenorii Ionel Ganea şi Emil Szolomajer, clubul nostru a decis ca, temporar, antrenamentele să fie conduse de Petre Vlătănescu, tehnician din cadrul centrului de copii şi juniori, sub supravegherea profesorului Aurel Şunda şi a directorului sportiv Ovidiu Petre”

Dacă Aurel Şunda a avut mai multe mandate de antrenor principal la echipa mare, el fiind şi posesor al Licenţei Pro, în schimb pentru Vlătănescu şi Ovidiu Petre va fi o premieră. Vlătănescu, care a evoluat ca jucător în principal la Politehnica Timişoara, dar şi la CFR Timişoara, are în palmares două finale ale Cupei României în tricoul lui Poli, ambele pierdute în faţa Universităţii Craiova.

Primul meci oficial în noua formulă va fi cel din etapa a patra, în care ACS Poli se va deplasa la Sânmartin, acolo unde va întâlni pe Luceafărul Oradea, ocupanta locului 16.