Foto: Răzvan Păsărică / www.sportpictures.eu

Aflată în luptă pentru promovarea în Liga I, FC Petrolul Ploieşti a luat o decizie în ceea ce priveşte numele tehnicianului care va sta pe banca echipei în 2019. Ocupanta locului trei în clasamentul general al competiţiei Liga 2 Casa Pariurilor a decis să îl promoveze pe Mugurel Cornăţeanu ca antrenor principal, după ce acesta a asigurat interimatul în ultimele două meciuri din 2018.

Venit ca secund al lui Leo Grozavu, rămas apoi ca ”ajutor” al lui Octavian Grigore, Mugurel Cornățeanu a obţinut șase puncte din tot atâtea posibile, din postura de antrenor interimar. Cu el pe bancă, FC Petrolul Ploieşti a câştigat derby-ul cu liderul Sportul Snagov, scor 1-0 şi a trecut cu 5-1 de CS Baloteşti, ratând la golaveraj locul secund la final de 2018.

Cu experiențe, ca principal sau secund, la Callatis Mangalia, Farul Constanţa, Viitorul Constanţa, Dinamo II, FC Botoşani, Concordia Chiajna şi Voinţa Turnu Măgurele, noul antrenor principal al ploieştenilor, care va împlini 47 de ani pe 21 februarie, este deținător al Licenței PRO.

Articol de Marian Dima