Foto: csmioveni.ro

A 25-a etapă a eşalonului secund a debutat vineri seara cu o victorie categorică, prin proporţiile scorului, a Chindiei la Mioveni. Dacă dâmboviţenii şi-au egalat recordul sezonului ca scor în deplasare, fiind a doua victorie cu 4-1, după cea cu Baloteşti din etapa a 15-a, în schimb argeşenii au primit pentru a doua oară patru goluri într-un meci disputat acasă. Prima dată s-a întâmplat în ultimul meci din 2018, când Sportul Snagov s-a impus cu 4-0 la Mioveni, diferenţa fiind că aseară argeşenii au reuşit să înscrie golul de onoare

Au jucat o repriză cu un om în minus

Scorul a fost deschis după 25 de minute de joc, când Martac a împins în plasă un balon respins în lateral de Sima la şutul lui Liviu Mihai. Ultimul minut al primei reprize a adus eliminarea lui Rădescu, trimis la cabine pentru cumul de galbene, cel de-al doilea fiind primit pentru o simulare în careul advers

După o oră de joc, Chindia a punctat din nou, de data aceasta din penalty. Martac a fost tras de mână de Rareş Lazăr şi Cherchez a transformat lovitura de pedeapsă cu un şut lângă bara din stânga lui Sima.

Speranţele gazdelor au renăscut după trei minute, când rezerva Măzărache a punctat cu o lovitură puternică de cap. Însă reduta oaspeţilor a rezistat cu brio, ba mai mult, cu opt minute înainte de final a dat lovitura prin Neicuţescu, lansat în adâncime perfect de către Liviu Mihai.

Dezastrul a fost complet în minutele de prelungire, atunci când, după un sprint pe stânga, Neicuţescu a trimis în faţa porţii adverse, de unde Daniel Florea a îndeplinit o formalitate şi a închis tabela la 4-1 pentru Chindia, scor cu care formaţia antrenată de Viorel Moldovan urcă pentru moment pe locul secund.

Iată programul meciurilor din etapa a XXV-a:

15.03.2019, ora 17:30
CS Mioveni – AFC Chindia Târgovişte 1-4 (0-1)

Simon Măzărache (64) / Mădălin Martac (25), Cristian Cherchez (61 – pen.), Mihai Neicuţescu (82), Daniel Florea (90+3)

16.03.2019, ora 11:00
AFC UTA Arad – CS Luceafărul Oradea
ACS Poli Timişoara – ACS FC Academica Clinceni
ACS Dacia Unirea Brăila – CS Baloteşti
ASSCS Farul Constanţa – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu
ASC Daco-Getica Bucureşti – FC Metaloglobus Bucureşti
Fotbal Club Argeş – ACS ASU Politehnica Timișoara

16.03.2019, ora 15:00
CS Aerostar Bacău – AS FC Universitatea Cluj

17.03.2019, ora 11:00
AFC Ripensia Timișoara – CS Sportul Snagov SA

19.03.2019, ora 19:30
FC Petrolul Ploieşti – ACS Energeticianul

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ