Runda cu numărul 31 a debutat marţi, cu meciul dintre UTA Bătrâna Doamnă şi Olimpia Satu Mare, disputat la Şiria. Arădenii au avut de luat o revanşă după eşecul din tur, scor 3-0, înregistrat chiar la primul meci al lui Laurenţiu Roşu pe banca celor de la UTA Bătrâna Doamnă. Scorul a fost deschis destul de repede, în minutul 12, după ce Burlă a aruncat de la margine, Curtuiuş a recentrat cu capul la bara a doua şi Strătilă a punctat din 5 metri.

Ocaziile nu au lipsit la ambele porţi, dar golul a picat în cele din urmă tot în poarta Olimpiei, în minutele de prelungire, atunci când Curtuiuş a reluat din prima sub transversală un balon ricoşat din blocajul lui Krausz, la un şut al lui Muntean. Sătmărenii au bifat al şaselea eşec în opt partide jucate în acest an, restul rezultatelor fiind un egal cu Luceafărul şi o victorie la masa verde cu Tărlungeni. În schimb, UTA Bătrâna Doamnă a urcat pe locul 2, cel puţin până joi, atunci când Sepsi o poate detrona dacă va câştiga meciul cu Baloteşti

"Am jucat mai bine cu Luceafărul și am scos doar un egal. Așa e fotbalul, uneori îți ia, alteori îți dă, important este să muncim și să credem în noi. Trebuie să-i felicit pe jucătorii mei pentru cum s-au dăruit, după ce am avut un meci greu sâmbătă și un drum lung înapoi acasă. Am încercat să ne recuperăm, dar, ați văzut, au fost ceva probleme fizice. Copil a cerut schimbarea, Strătilă, la fel, iar la un moment dat și Curtuiuș a dat semne că nu mai poate. Până la urmă, însă, Marius a găsit și resursele să marcheze și un gol frumos, al doilea meci la rând. Îl felicit, sper să continue pe această cale și să ne ajute și pe mai departe", a declarat Laurențiu Roșu, la finalul disputei cu Olimpia.

Deși și-a motivat și le-a dat în permanență indicații jucătorilor săi de pe margine, tehnicianul Olimpiei nu a putut evita cea de-a șasea înfrângere a echipei sale. "Am rămas în nota ultimelor meciuri. Luăm goluri prea ușor, iar apoi ne demoralizăm puțin și pe fondul problemelor ce sunt la club. Am întâlnit o echipă puternică pe teren propriu, în special la fazele fixe, iar golul lor a venit dintr-o astfel de fază. Un aut de margine prelungit și un gol cu capul. Nu am reușit să gestionăm apoi momentele jocului pe fondul unei prestații bune a noastre, în special în prima repriză. După pauză, am forțat și cu doi atacanți, doream să ajungem mai des în careul advers, dar nu am reușit mare lucru. Felicit UTA pentru atitudine, și-au dorit mult această victorie și îi doresc baftă în continuare. Sincer, mi-aș dori să promoveze la finalul campionatului", a spus Andone la finalul disputei de la Șiria.

Iată programul rundei cu numărul 31:

25.04.2017, ora 17:00

UTA Bătrâna Doamnă – Olimpia Satu Mare 2-0 (1-0)
Sorin Strătilă (12), Marius Curtuiuş (90+3)

26.04.2017, ora 15:00

ASU Politehnica Timişoara – Juventus Bucureşti

26.04.2017, ora 17:00

Metalul Reşiţa – FC Academica Clinceni
Dacia Unirea Brăila – CS Mioveni
Foresta Suceava – FC Braşov
Chindia Târgovişte – Luceafărul Oradea

27.04.2017, ora 17:30

CS Baloteşti – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Unirea Tărlungeni – Dunărea Călăraşi 0-3
Gazdele s-au retras din campionat după etapa a 21-a şi vor pierde la masa verde toate meciurile din retur

FC Afumaţi stă deoarece ACS Berceni s-a retras din campionat în tur