Foto: Liga2.ro

Mişcările de trupe la nivelul băncilor tehnice continuă în eşalonul secund

După ce U Cluj şi FC Petrolul Ploieşti şi-au numit noi antrenori pentru sezonul care va începe la finalul iulie, a venit rândul celor de la Metaloglobus să anunţe numele celui care va pregăti echipa, rămasă fără principal după despărţirea de Gabriel Manu.

Nicolae Grigore este alesul bucureştenilor, el urmând a fi ajutat de Ovidiu Herea ca va fi secundul său, dar va continua şi ca jucător, cel puţin pentru sezonul viitor. Restul staff-ului tehnic va fi anunţat în zilele următoare, iar reunirea echipei va avea loc pe 21 iunie.

O altă modificare a avut loc pe banca celor de la ASU Poli, după ce Dan Alexa a anunţat că nu va mai continua la clubul de pe Bega, nici ca antrenor, nici ca manager. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc joi.

Cu aproape o lună şi jumătate înainte de startul noului sezon, numărul echipelor care nu au un antrenor principal este unul însemnat, pe listă aflându-se cele trei retrogradate din Liga 1, AFC Hermannstadt, AFC Astra şi ACSM Poli Iaşi, alături de SCM Gloria Buzău, Dunărea Călăraşi, AFC Farul, şi mai sus amintita ASU Poli.