Foto: FCPetrolul.ro

După ce au ratat calificarea în play-off-ul ediţiei 2020-2021 a eşalonului secund, ploieştenii vor aborda sezonul viitor cu un staff tehnic nou.

La câteva zile după ce a anunţat că a ajuns la un acord cu doi jucători, Marius Coman şi Darius Buia, gruparea ploieşteană s-a decis asupra noului antrenor principal. Alesul lor este Nicolae Constantin, fost jucător şi căpitan al Petrolului în anii 90, acesta semnând pentru două sezoane.

„Am venit cu bucurie și cu dorința să facem treabă și să readucem Petrolul acolo unde îi este locul. Nu va fi ușor, dar cu multă muncă și cu inteligență sunt convins că vom reuși să facem acest lucru”, a declarat Nicolae Constantin.

El va fi ajutat de Valentin Bădoi, care a fost numit antrenor secund al echipei şi cu care a mai colaborat ultima dată la ACS Fotbal Comuna Recea.

O altă noutate în tabăra prahovenilor o constituie numirea lui Claudiu Tudor în funcţia de director sportiv. Fost jucător şi căpitan al ploieştenilor, acesta s-a retras din activitate pe 26 mai 2018, în partida cu CS Popești Leordeni, din ultima etapă a stagiunii 2017-2018 a Ligii 3, disputată pe “Ilie Oană”.

Voinea şi Balgiu, primele achiziţii în tabăra Universităţii Cluj

O altă echipă care a ratat participarea în play-off-ul eşalonului secund a devenit activă pe piaţa transferurilor. După numirea lui Erik Lincar în postura de antrenor principal, clujenii au anunţat joi că au ajuns la un acord cu doi foşti elevi ai săi de la Turris-Oltul Turnu Măgurele.

Este vorba despre Albert Voinea, fostul golgheter al eşalonului secund în ediţia 2019-2020 şi Cristian Balgiu. Cei doi vor fi legitimaţi oficial după deschiderea perioadei de transfer de vară, care va avea loc pe 15 iunie 2021.

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ