Rămasă fără antrenor principal după despărţirea de Adrian Falub, la o zi după egalul cu Ripensia Timişoara, scor 1-1, în cadrul etapei a 13-a, nou promovata din Cluj-Napoca a anunţat miercuri numele noului tehnician.

Astfel, pentru meciul de joi cu ACS Poli Timişoara, pe banca Universităţii va sta Mircea Cojocaru, cel care a condus timp de un sezon, în ediţia 2003-2004, echipa de atunci a clujenilor.

În prezentarea făcută pe pagina de Facebook a Universităţii se mai menţionează că a fost “unul dintre oamenii care au reformat Centrul de Copii și Juniori la începutul anilor 2000 şi a reușit să câștige titlul național la juniori U19 cu o generație de excepție, din care făceau parte fotbaliști precum Răzvan Cociș, Dorin Goga, George Florescu sau Dan Codreanu”.

Doi dintre fotbaliştii amintiţi în comunicat, Goga şi Florescu, îi vor fi din nou elevi, ambii fiind titulari indiscutabili în acest sezon. Mai mult, Goga este şi golgheterul echipei, cu şase goluri, în timp ce Florescu are patru reuşite.