Miercuri, 22 august, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia a avut loc ședința Adunării Generale a cluburilor din Liga 2 Casa Pariurilor. 

Pe ordinea de zi s-a aflat și alegerea celui de-al doilea reprezentant în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, alături de Marcel Ghergu, președintele clubului AFC Chindia Târgoviște.

Reprezentant al cluburilor din Liga 2 până la finalul sezonului competițional 2017/2018, Marius Burcă a candidat din nou, fiind unicul candidat pentru postul rămas vacant după retrogradarea echipei Metaloglobus în cel de-al treilea eșalon fotbalistic. Clubul bucureștean a rămas însă în Liga 2 după ce a profitat de retragerea celor de la CS Afumați.

Marius Burcă a primit 17 voturi de încredere din partea celor prezenți, alte două voturi fiind anulate.

De asemenea, reprezentanții cluburilor din Liga 2 Casa Pariurilor au fost informați despre ultimele modificări ale ROAF-ului, au primit toate informațiile în ceea ce privește noua competiție juvenilă, Liga Elitelor U15, dar au fost și consultați în privința deciziilor ce trebuiesc luate pentru a crește nivelul fotbalistic în eșalonul secund.