Președintele AFC Chindia Târgoviște se alătură lui Auraș Brașoveanu în Comitetul Executiv după ce, cu ocazia ședinței precedente CEx, s-a încheiat mandatul lui Ștefan Stana.

„Sunt onorat să reprezint Liga 2 în Comitetul Executiv, știu că este o mare responsabilitate și, împreună cu dumneavoastră, îmi doresc să găsim cele mai bune soluții pentru dezvoltarea competiției și a fotbalului românesc”, a spus Marcel Ghergu, singurul conducător de club care și-a depus candidatura pentru această funcție.

De asemenea, în cadrul întâlnirii de la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, reprezentanții cluburilor din Liga 2 au mandatat Federația Română de Fotbal să negocieze comercializarea drepturilor TV pentru sezonul 2017-2018 al competiției. DETALII AICI

Celor prezenți le-a fost prezentat și noul manual de brand Liga 2, după ce Federația Română de Fotbal a inaugurat la finalul sezonului trecut noua identitate vizuală a competiției, cu ocazia festivității de premiere a echipei Juventus București, campioana ultimei ediții.