Unsprezece meciuri s-au disputat cu începere de la ora 14:00, în timp ce alte două întâlniri au avut loc seara, fiind decalate pentru a fi televizate.

În ultimul meci al rundei, Rapid Bucureşti a avut nevoie de două lovituri de pedeapsă pentru a învinge la Berceni şi a rămâne pe locul 1 la finalul turului, după ce Academica a urcat pentru câteva ore pe prima poziţie a seriei I, după succesul de la Bacău. Alte trei echipe împart ultimul loc de pe podium, cu câte 21 de puncte, Dunărea Călăraşi, Farul şi Dacia Unirea Brăila.

REZULTATELE ETAPEI A XIII-A A LIGII 2

În subsol, Ceahlăul ocupă ultimul loc, cel care este echivalent cu retrogradarea directă la finalul sezonului regulat. Deasupra nemţenilor, la o distanţă de un punct între fiecare, se află în ordine inversă, de jos în sus, Oţelul, Bucovina Pojorâta, Gloria Buzău şi CS Baloteşti.

UTA Bătrâna Doamnă, la câteva secunde de eşec

Puţin a lipsit ca ultima etapă a turului să aducă prima înfrângere a arădenilor după 11 meciuri. UTA a reuşit să obţină egalarea în prelungirile meciului de la Tărlungeni, după ce a fost condusă cu 2-0 de Unirea. Următoarele două locuri în clasamentul seriei a doua sunt ocupate de Gaz Metan Mediaş şi FCM Baia Mare, ambele cu câte 25 de puncte. Miercuri, cele două echipe s-au impus cu acelaşi scor, 2-1, în derby-urile disputate cu Chindia, respectiv CSM Râmnicu Vâlcea.

CLASAMENTUL GENERAL AL TURULUI LIGII 2

Şi pentru că am amintit de gruparea vâlceană, să notăm că aceasta a suferit primul eşec pe teren propriu de la instalarea lui Alexandru Pelici ca principal. Ultimul meci pierdut de CSM pe arena vâlceană a fost cel din 1 noiembrie anul trecut, contra Fortunei, scor 1-2.

În subsolul seriei a doua, Unirea Tărlungeni, cu 7 puncte şi Metalul Reşiţa, cu 4 puncte, ocupă poziţiile retrogradabile direct la finalul sezonului regulat

Foto: FC Rapid