În urma acestui rezultat, Rapid s-a distanţat la patru puncte de ocupanta locului secund, Academica Clinceni, dar gruparea ilfoveană are un meci în minus, urmând a juca sâmbătă cu ACS Berceni, pe teren propriu. În schimb, Farul a urcat temporar pe locul al treilea, cu un punct mai mult decât Dunărea Călăraşi şi Dacia Unirea Brăila, ambele urmând a juca tot sâmbătă, pe teren propriu. Elevii lui Ionel Ganea vor da piept cu FC Oţelul, în timp ce Dacia Unirea va primi vizita celor de la SC Bacău.

CLASAMENTUL GENERAL AL LIGII 2

În seria a doua, Gaz Metan Mediaş este lider, după ce a detronat-o pe UTA Bătrâna Doamnă ca urmare a victoriei cu 3-1 din meciul direct, disputat duminica trecută. Arădenii au acum cu două puncte în minus faţă de echipa antrenată de Leo Grozavu, urmaţi de FCM Baia Mare şi CSM Râmnicu Vâlcea, ambele aflate la un punct distanţă.

PROGRAMUL ETAPELOR A XV-A ŞI A XVI-A DIN LIGA 2

Săptămâna viitoare, în Liga 2, se va disputa a treia intermediară a sezonului, cu majoritatea meciurilor programate pentru ziua de miercuri, de la ora 14:00. Vor fi şi patru excepţii, dintre care două meciuri se vor juca de la ora 17:00, ambele în seria a doua: U Cluj – Tărlungeni şi Mioveni – UTA Bătrâna Doamnă.

În seria I, Ceahlăul primeşte vizita Rapidului bucureştean de la ora 19:00, iar două ore mai tîrziu, Oţelul va primi vizita Daciei Unirea.

Foto: 1923.ro