Toate golurile partidei disputate pe stadionul din cartierul bucureştean Giuleşti au fost înscrise încă din prima repriză. Mădălin Martin, Iulian Popa (cu o dublă) şi Trandu au fost cei care au asigurat Rapidului toate cele trei puncte puse în joc.

Buş, al şaselea meci consecutiv cu gol marcat

Rezultatele meciurilor disputate sâmbătă dimineaţă au adus pe primul loc al seriei I pe Dunărea Călăraşi, care a depăşit Rapidul la golaveraj. Călărăşenii au ocupat fotoliul de lider pentru mai puţin de 30 de ore, când Rapidul a revenit pe prima poziţie.

REZULTATELE ETAPEI A 17-A DIN LIGA 2

Ascensiunea Dunării, care nu a mai pierdut niciun meci de nouă etape, a fost înlesnită şi de forma de excepţie a lui Laurenţiu Buş, care a stabilit un record inedit al sezonului, după ce a marcat de opt ori în ultimele şase meciuri consecutive de campionat. Acesta a fost ajutat şi de colegul din avanposturi, Valentin Alexandru, care a punctat de cinci ori în ultimele patru meciuri consecutive de campionat.

După succesul Rapidului de luni seara, echipa condusă de pe bancă de Ionel Ganea a coborât pe locul secund, la egalitate de puncte cu Dacia Unirea Brăila. Asta deoarece Rapid Bucureşti va sta în runda următoare, nou promovata de pe malul Dunării poate trece pe locul 1 la golaveraj după etapa viitoare, cu o victorie în derby-ul cu Farul.

FC Braşov, 18 goluri în două etape

Seria a doua este condusă în continuare de CSM Râmnicu Vâlcea, urmată îndeaproape de UTA Bătrâna Doamnă şi FCM Baia Mare, aflate la două puncte distanţă. După patru victorii consecutive în campionat, în ultimele două adunând un total de 18 goluri marcate, FC Braşov a revenit în cărţi pentru locurile fruntaşe şi e la trei puncte de lider, la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, dar cu un golaveraj mai bun.

CLASAMENTUL GENERAL AL LIGII 2

Ultima etapă din 2015 va avea loc de-a lungul a trei zile, între 4 şi 6 decembrie, ultimul meci al anului fiind derby-ul CSM Râmnicu Vâlcea – UTA Bătrâna Doamnă, programat a se disputa duminică, de la ora 11:00.