Sătmărenii au condus cu 2-0 la pauză, prin reuşitele lui Valter Heil (4) şi Ionuţ Tătaru (18), iar clujenii au marcat golul de onoare în debutul reprizei secunde, prin Răzvan Greu (47). În urma acestei victorii, Olimpia Satu Mare (foto) a urcat pe locul al treilea al clasamentului seriei a II-a, la egalitate de puncte (11 la număr) cu CSM Râmnicu Vâlcea şi Şoimii Pâncota, dar golaveraj mai bun.

CLASAMENTUL GENERAL AL LIGII 2

Etapa a şaptea va continua miercuri cu restul partidelor, ziua fiind deschisă de meciul de la Pojorâta, dintre Bucovina şi Farul Constanţa, programată de la ora 13:00. Zece partide vor începe două ore mai târziu, runda urmând a fi închisă de partida de la Buzău, dintre Gloria şi Oţelul, programată de la ora 17:00. Ca urmare a retragerii echipei FCM Dorohoi, Academica Clinceni va sta în această etapă.

PROGRAMUL INTEGRAL AL ETAPEI A VII-A A LIGII 2

În clasamentul general al golgeterilor eşalonului secund, pe primul loc se află trei jucători, toţi cu câte cinci reuşite. Cosmin Năstăsie de la CS Mioveni nu a mai marcat în această rundă, situaţie de care au profitat Valentin Alexandru de la Dunărea Călăraşi şi Sergiu Arnăutu de la FCM Baia Mare. Dacă ultimul a marcat unul dintre golurile echipei sale în runda precedentă, în schimb atacantul Dunării a reuşit un hat-trick în runda precedentă, în meciul cu Ceahlăul.

Foto: Andrei Paşca