Scorurile înregistrate în meciurile de sâmbătă au dus la schimbarea liderilor în cele două serii ale Ligii 2, Dacia Unirea Brăila şi Gaz Metan fiind detronate de pe prima poziţie a clasamentului.

Jocul rezultatelor a făcut ca noii lideri să fie echipe care au promovat în această vară în Liga 2. În seria I, Dunărea Călăraşi (foto), echipă antrenată de Ionel Ganea, a preluat şefia după victoria la limită cu ACS Berceni, fiind urmată în clasament, la un punct distanţă, de o tripletă alcătuită din Rapid Bucureşti, Rapid Suceava şi Dacia Unirea Brăila, separate de golaveraj.

În seria a II-a, FCM Baia Mare, condusă de pe bancă de Dorin Toma, este noul lider, cu şapte puncte ca şi Gaz Metan, dar golaveraj mai bun. În clasamentul golgeterilor, Arnăutu de la gruparea băimăreană, împarte primul loc în Liga 2 cu Vraciu de la SC Bacău şi Cerchez de la Chindia.

Trei echipe au rămas invincibile

Dacă înaintea meciurilor de sâmbătă mai erau trei echipe cu punctaj maxim, toate acestea au pierdut jocurile din etapa a treia. FC Caransebeş şi Dacia Unirea au fost învinse chiar pe teren propriu, în timp ce Olimpia a capotat în deplasare.

În schimb, alte trei echipe, Dunărea Călăraşi, FCM Baia Mare şi Gaz Metan, toate cu câte şapte puncte, sunt singurele rămase fără înfrângere în ediţia actuală de campionat.

Iată şi rezultatele complete ale rundei:

11 septembrie, ora 18:00
Gaz Metan Mediaş – Şoimii Pâncota 1-1 (1-0)

12 septembrie, ora 11:00
Rapid Suceava – Gloria Buzău 1-0 (0-0)
Bucovina Pojorâta – SC Bacău 1-2 (0-1)
Dacia Unirea Brăila –
FC Oţelul 0-1 (0-0)
Dunărea Călăraşi –
ACS Berceni 1-0 (1-0)
Academica Clinceni – CS Baloteşti 0-1 (0-0)
Rapid Bucureşti – FC Ceahlăul 1-0 (1-0)

Unirea Tărlungeni – U Cluj 1-0 (1-0)
UTA Bătrâna Doamnă – CS Mioveni 2-2 (1-1)

Chindia Târgovişte – Olimpia Satu Mare 2-0 (2-0)
FC Bihor Oradea –
CSM Rm. Vâlcea 0-1 (0-1)
Metalul Reşiţa –
FC Braşov 2-3 (0-3)
FC Caransebeş – FCM Baia Mare 1-2 (0-1)

Farul Constanţa a stat

Foto: Cătălin Niţu