Marţi, gruparea din Dorohoi a trimis un document pe adresa Departamentului Competiţii al Federaţiei Române, prin care a confirmat retragerea din ediţia 2015-2016 a competiţiei. În aceste condiţii, toate meciurile echipei FCM Dorohoi au fost anulate, urmând ca adversarele acesteia să beneficieze de zi liberă în runda în care ar fi jucat cu gruparea din judeţul Botoşani.

FCM Dorohoi dispare din fotbalul românesc după doar un campionat petrecut în Liga 2, la capătul căruia a terminat sezonul regulat pe locul 8. Nou promovată în vara lui 2014, echipa antrenată de Vespazian Colban a terminat play-out-ul ediţiei trecute a Ligii 2 pe primul loc, cu un total de 35 de puncte, cu unul mai mult decât CS Baloteşti.

Golgeterul echipei a fost Eduard Sandu, care a marcat de nouă ori, iar Adrian Cososchi a fost cel mai utilizat jucător, cu un total de 27 de meciuri, în care a strâns 2406 de minute pe teren.

Iată şi lotul folosit în sezonul trecut de FCM Dorohoi, care a fost antrenată de Vespazian Colban:

V. Prisacă, Hărăguţă, Listaru, C. Ungureanu – portari
A. Vlaicu, Atudorei, Cososchi, G. Luca, Şt. Nicolae, R. Chiorescu, Ursachi, Barabaş – fundaşi
Ghiviziu, D. Mihalachi, Orăşanu, Vrabie, Pavăl, Ivaşcă, Amarinei, Juncănaru, Lumaicu, Şuiu, Stancoschi, Mateiuc – mijlocaşi
Ed. Sandu, Al. Marin, T. Tudorache, Grumezescu – atacanţi

Prin retragerea Dorohoiului, la finalul sezonului regulat va retrograda direct doar ocupanta locului 13. Iată şi noul program al sezonului regulat al seriei I:

PROGRAMUL SEZONULUI REGULAT AL SERIEI I

 

Foto: Mihai Andrieş