Echipa de la malul mării s-a impus la scor mare în faţa grupării ilfovene CS Baloteşti, cu care s-a întâlnit vineri seara. Gazdele au deschis scorul prin Nicorec (24), pentru ca la finalul primei părţi a meciului să fie deja 3-1.

Adrian Pătulea a punctat de două ori (26, 33), între cele două reuşite ales atacantului gazdelor s-a intercalat şi cea a lui Marius Bâtfoi (29). După reluare, Sorin Chiţu (foto) (54) a mărit avantajul echipei sale la trei goluri, dar Gojnea (66) a schimbat tabela în 4-2. Ultima reuşită a partidei a fost de la punctul cu var, fiind semnată de Sorin Chiţu (90+1).

PROGRAMUL ETAPEI A XII-A A LIGII 2

Prin dubla de vineri, atacantul Farului a ajuns la cota 9 în acest sezon şi l-a egalat pe Marius Staicu (CSM Rm. Vâlcea), fostul lider solitar al clasamentului general al golgeterilor Ligii 2.

După victoria cu CS Baloteşti, Farul urcă pe locul secund, înaintea meciurilor care se vor disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.

CSM Râmnicu Vâlcea, la primul eşec după 10 etape

Reamintim că runda a 12-a a debutat joi, cu partida de la Braşov, acolo unde echipa gazdă a câştigat cu 3-2 duelul cu CSM Râmnicu Vâlcea. Eşecul suferit de echipa lui Pelici a însemnat întreruperea unei serii de zece meciuri consecutive fără eşec în campionat. Practic, vâlcenii nu au mai pierdut niciun meci din prima etapă a sezonului, atunci când au fost învinşi de FC Caransebeş, scor 3-1.

În partida de joi, CSM-ul a deschis scorul prin Octavian Vasile (13), dar gazdele au egalat repede prin Puţanu (16). O deviere nefericită a căpitanului Ionuţ Stoica (39), la o centrare de pe dreapta a lui Marius Matei, a fost de ajuns pentru a permite braşovenilor să intre cu avantaj minim la cabine.

CLASAMENTUL GENERAL AL LIGII 2

După reluare, scorul a căpătat proporţii prin reuşita lui Daniel Ene (47), scorul final fiind stabilit de Andrei Neagoe (69). Ca urmare a rezultatului consemnat joi, cele două echipe şi-au păstrat neschimbate locurile în clasament. Astfel, CSM a rămas pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul UTA Bătrâna Doamnă, dar cu un golaveraj mai slab, în timp ce Braşovul a staţionat pe şase, dar a egalat-o la puncte pe Gaz Metan Mediaş.

Foto: Webics.ro