Dacia Unirea Brăila, Olimpia Satu Mare şi FC Caransebeş sunt singurele echipe care au rămas cu procentaj 100%, după ce Gaz Metan a părăsit lista ca urmare a egalului înregistrat vineri seara pe teren propriu cu Şoimii Pâncota. Scorul partidei a fost 1-1, prin golurile marcate de Llullaku (37 – pen.), respectiv Alin Mihai (75).

Până la finalul meciurilor programate a se disputa sâmbătă de la ora 11:00, Gaz Metan rămâne pe locul 1 în seria a doua, cu 7 puncte, urmată de Olimpia Satu Mare şi FC Caransebeş, ambele cu câte 6 puncte. În seria I, lider este Dacia Unirea Brăila, cu 6 puncte, urmată de Academica Clinceni şi Dunărea Călăraşi, aflate la două puncte distanţă.

Arnăutu este golgeterul Ligii 2

Înaintea meciurilor de azi, în clasamentul golgeterilor se află pe primul loc atacantul unei nou-promovate. Sergiu Arnăutu a marcat de trei ori pentru gruparea din Baia Mare, fiind urmat în clasamentul general de cinci jucători. Este vorba de Iulian Popa (Rapid Bucureşti) şi Vlad Bujor (Academica) din seria I şi Cristian Cherchez (Chindia), Alexandru Boştină şi Bogdan Faur (ambii Olimpia) din seria a II-a.

S-a stabilit data de disputare a restanţei

În cursul acestei săptămâni s-a stabilit şi noua dată de disputare a restanţei dintre Gloria Buzău şi FC Ceahlăul. Partida, contând pentru etapa a doua, a fost amânată ca urmare a convocării mai multor jucători de la echipa nemţeană la naţionala de tineret a României. Duelul dintre cele două echipe a fost reprogramat pentru ziua de 30 septembrie, urmând a se disputa de la ora 17:00

PROGRAMUL RUNDEI A TREIA A LIGII 2

 

Foto: István Bertalan